Energiahoitoa, vyöhyketerapiaa ja rakkaudellista apua Sinulle! Varaa aikasi rakkaudesta elämääsi.



Tervetuloa uuteen ja uudistuneeseen Päivin luontaishoitolaan!
Tervetuloa uudet ja vanhat asiakkaat!

Tehokkaat kaukoenergiahoidot 60 euroa/20 minuuttia. Ota itsellesi hetki ja näe maailma uusin silmin!

Hoitovaraukset p. 040 933 0705/Päivi Jämsä. 20 vuotta kokemusta energiahoidoista ja sydänparannuksesta hyvin tuloksin. Maksu energiahoidosta etukäteen pankkitilille FI0839390013374343 viimeistään edellisenä päivänä klo 17 mennessä.  Kuitti maksusta toimitetaan hoitajalle esimerkiksi puhelimen tekstiviestin kuvatiedostona tai kuvatiedostona whatsappissa/signalissa. 

Hoito on tehokas, lempeä sekä valon- ja rakkaudentäyteinen. Hoidon tuntemukset vaihtelevat asikaskohtaisesti, mutta ne tuntuvat fyysisesti, henkisesti ja emotionaalisesti. 

Tunnetasolla  ja energioina voit tuntea energiahoidon aikana autuutta, rakkautta, kiitollisuutta, sydämen laajenemista sekä koko tilan täyttävää valonväreilyä sekä kohoamisen tunnetta. Fyysisesti ja ihokokemuksina voi tuntea esimerkiksi väristyksiä ja kihelmöintiä, raajojen nytkähdyksiä, kuumotusta/lämpöä tai viileää virtausta. Toisinaan voi esiintyä ohimenevästi myös hetkittäistä kipua. Kiputilat menevät kuitenkin nopeasti ohi. 

Energiahoidoissa tunnet täydellistä hyväksyntää ja myötätuntoa sekä enkeleiden ja valo-olentojen korkeavärähteistä energiaa. 
Hoidoissa hoitajan tietoisuus tuntee omassa kehossaan ja energioissaan sinun vaivasi, ilman että sanoisit siitä etukäteen mitään. Hoito perustuu täydelliseen luottamukseen hoitajan ja hoidettavan välillä. Voit olla luottavaisin mielin. Saat myös kirjallisen palautteen hoidosta jälkikäteen ja ohjeita, miten toimia jatkossa terveytesi ja hyvinvointisi puolesta.

Henkisenä kokemuksena energiahoito vaikuttaa syvällisesti muuttaen kokemustasi itsestäsi. Henkinen herkkyytesi paranee. Chakrasi avautuvat ja tasapainottuvat. Löydät kiitollisuutta ja rakkautta yhä enemmän ympäriltäsi!  Voit kokea hoidoissa ja hoidon jälkeen erilaisia tunteita ja ajatuksia, jotka ovat heijasteita kokemuksistasi sekä energeettisen kehoosi varastoituneista energiamuistoista. Näitä tunteita ja ajatuksia ei tule säikähtää, vaan hyväksyä ne ja antaa tunteiden tulla. 

Toiset hoidettavat näkevät ja elävästi entisiä elämiä, valo-olentoja, kauniita värejä, valoja tai valo-olentoja .  Tulet yhdistymään parantavaan rakkaustietoisuuteen ja sydänenergiaan, joka muuttaa elämäsi kiitollisuuden virtaan ja uuteen alkuun. Sinä olet osa kaikkea ja tässä hoidossa se osallisuuden tunne vain vahvistuu. Tulet saamaan yhä enemmän elämääsi iloa, rakkautta, terveyttä ja onnea!

Tämä sinun täytyy kokea ihan omakohtaisesti! 
Tulokset hämmentävät sekä asiakkaat että lääkärit.

Tekemilläni kaukoenergiahoidolla ovat asiakkaat saaneet apua monenlaisiin vaivoihin: niska- ja hartiasärkyjen äkillinen poistuminen hoidon aikana, tuki- ja liikuntaelinten vaivojen helpottuminen, iskias- ja välilevyn pullistumien lievittyminen, päänsäryn poistuminen, stressioireiden helpottuminen,  elämänkriisien lievittyminen, rokotehaittojen lievittyinen, leikkausvaivoista toipuminen, allergiat ja astman hoito, hermorata- ja liikerajoitusten lievittyminen, emotionaalisten ja haasteiden myötäelävä suhtautuminen, kipuoireyhtymien ja tuntopuutosten lieventyminen, verenpaine ja verisuonisairauksiin liittyvien vaivojen hoito (epäillyn veritulpan olen saanut postumaan akuuttitilanteessa sairaalahoidossa), turvotus- ja ruuansulatusvaivojen helpottaminen, nesteen kertymisen ja sisäelinten toiminnan parantuminen, kuukautis- ja hormonitoiminnan haasteet, vauvan koliikkivaivojen hoito,  masennus- ja ahdistushäiriöihin apu, ruuansulatus- ja kehonkuvan ongelmien työstö yhä eheämpää keho-mielisuhdetta kohti , itsetunnon ja positiivisen elämänenergian haasteet, häpeän, traumojen, pelkojen ja sydänsurujen ja menetysten sekä vaikeiden kokemusten muuntaminen rakkaudelliseksi myötätuntoiseksi sydänenergiaksi. 

Lisäksi teen vyöhyketerapiaa (Charles Ersdal)Kertamaksu on 60 euroa käsittelyltä. Varaa aikasi p. 040 9330705. Käsittelykertoja suositellaan otettavaksi noin 3-5 kerran sarjoissa. Voit kysyä puhelimessa lisää.



Olen koulutettu diplomivyöhyketerapeutti, joka on suorittanut sairaanhoidon, anotomian, fysiologian ja tautiopin opinnot. Minulla on pohjalla myös terveydenhuollon ammatillinen koulutus. Yksi vyöhyketerapiakäsittely kestää noin tunnin ja siinä käydään läpi kaikki kehon heijastuspisteet. Vyöhyketerapeutti painelee sormin ja rystysin jalkaterästä koko kehon ja elimistön heijastuspisteet hellävaraisesti, jolloin kehon ja elimistön toiminta tasapainottuu ja parantuminen alkaa. 

Vyöheketerapiaa voidaan antaa vauvasta vaariin. Hyviä tuloksia on saatu mm. koliikkivaivoihin, kasvaimiin, erilaisiin särky- ja kiputiloihin, allergiaan ja astmaan, kuukautisvaivoihin, eturauhasvaivoihin, kasvukipuihin, ruuansulatus- ja tulehdussairuksiin, raskauden ja lapsen saamisen haasteisiin, korvatulehduksiin ja flunssan ja rokotusten jälkitiloihinvaihdevuosivaivoihin, kehon hermostollisiin ja tuntoherkkyyden vajavuuksiin, tinnitukseen, selkärankareumaan, levottomiin jalkoihin, vaihdevuosiongelmiin, stressi-, uupumus ja  kehollisen kuormituksen tiloihin, kylmiin käsiin/jalkoihin, verenkiertovaivoihin jne. 

Tämä on sinun elämäsi, ihana ja ainutkertainen. Ansaitset siihen ripauksen ihmeitä ja enkeleitä! Siunausta, rakkautta ja kaikkea parasta elämääsi toivoen, Päivi <3 Odotan soittoasi ja yhteydenottoasi!

Diplomivyöhyketerapeutti ja energiahoitaja/parantaja

Päivi Jämsä
p. 040 9330 705.

Luontaishoitolan osoite: Oksatie 15
96910 Rovaniemi, Suomi Finland

HOX! Tulossa myöhemmin tänä vuonna tantran ja parisuhteiden kursseja ja energia- ja meditaatioiltoja. Näistä myöhemmin lisää! 

Jos olet kiinnostunut, laita viestiä minulle ja ilmoita osallistuvien henkilöiden määrä (pariskunta/yksilö). Tiedotan kurssin alkamisesta ja kestosta myöhemmin. Kurssi soveltuu sekä sinkuille että pariskunnille. 
Kurssin alustava suunniteltu alkamisajankohta on kesäkuussa 2022 ja tapaamiskertoja ryhmässä on 8 kertaa. Pariskunnat ja yksilöt saavat mukaan harjoituksia ja materiaalia henkistä kasvua ja kehollisen hyväksyvän rakastamisen taidon matkaansa varten. Tällä kurssilla löydät jumalattaren tai jumaluuden itsestäsi ja kumppanistasi. 

 Mukaan voi tulla kaikenlaisen seksuaalisen kiinnostuksen omaavia ihmisiä ja pariskuntia. Jos kiinnostui, laita viestiä minulle ja ilmoita ennakkoon osallistujien nimet p. 040 9330705, Päivi. Mikäli sinulla on toivomuksia kurssille, niin laita siitäkin viestiä. 

(Käyn paraikaa seksuaalineuvoja koulutusta ja erikoistun tantraan henkisinä harjoituksina pariskuntien voimavarana.)









Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hei pitkästä aikaa!

Tietoisuus ja sielu