Henkisestä ensihuumasta eheyteen

  

Ensihuumasta eheyteen

Henkisyys voi tuntua aluksi jännittävältä rakkaussuhteelta ja kiehtovalta maailmalta, joka vetää puoleensa magneetin lailla irrottaen jalat maasta ja nostaen pään pilviin. Arkitodellisuus voi näyttäytyä harmaalta ja ihmisten välisiä ristiriitoja täynnä olevalta puurtamiselta, josta haluaakin paeta korkeampiin ulottuvuuksiin, ajatusrakennelmiin ja värähtelyihin. Ensihuumalla on tarkoituksensa - saada sinut rakastumaan valoon sekä korkeampaan yhteyteen ja auttaa löytää kadonnut yhteys uudelleen, jättäen sinuun lähtemätön vaikutus. Se on polulle kutsu eikä pysäkille saapuminen. Moni tulkitsee virheellisesti, että he ovat löytäneet perille, vaikka matka tiedostamiseen vasta alkaa.

Henkisyyteen rakastuminen ja ensihuuma ovat psykologinen palkinto kotiintulosta ja rakkauden hyväksyvästä läsnäolosta. Se on ihmisen havahtumista hiljalleen oman sieluolemuksensa tunnistamiseen ja muistamiseen, kuka hän todellisuudessa on ja kasvamista vastuuseen sekä omasta tilastaan (sisäisestä maailmasta) ulkoisen todellisuuden muuntamiseen.



Maapallon energioissa ja ihmisten kohtaamisissa harvoin kokee samanlaista parantavaa, pyyteetöntä ja eheyttävää olotilaa, vaan ihmissuhteet ovat monitahoisempia ja ongelmallisempia johtuen tarpeiden ja toiveiden ristiriidoista, olosuhteista, suhteesta omaan minään (itsetutkiskelu) sekä menneisyyden traumoista ja vallitsevan kulttuurin ja yhteiskunnan paineesta. Siksi taivaallinen rakkaus tuntuu niin kutsuvalta.

Kokemuksiin ja itsekkääseen elämyslähtöisyyteen henkisyydessä ei ole kuitenkaan hyvä jäädä kiinni liian pitkäksi aikaa. Kokemukset kun usein ovat annettuja tai sovittuja herätyksiä sielunsuunnitelmassa, jotka johdattelevat polulla eteen päin. Tärkeämpää on miettiä omaa osaasi ja vaikuttimiasi elämässä, mihin pyrit ja miksi, miten sinun elämäsi palvelee rakkauden ja tietoisuuden ilmentymistä maapallolla sekä edistää korkeinta toteutuvaa hyvää kaikkialla missä kuljet - tietä totuudellisuuteen ja rakkauteen sekä aktiiviseen ilmentämiseen rehellisesti ja aitona itsenäsi.



Tyyneysrukous kuvastaa hyvin viisasta sydämen energiaa.

Tyyneysrukous

Jumala, anna minulle tyyneys hyväksyä asiat joita en voi muuttaa,
Rohkeus muuttaa ne jotka voin,
Ja viisaus erottaa nämä kaksi toisistaan.





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Energiahoitoa, vyöhyketerapiaa ja rakkaudellista apua Sinulle! Varaa aikasi rakkaudesta elämääsi.

Hei pitkästä aikaa!

Tietoisuus ja sielu