Monenlaisia kanavia ja kanavointeja








 Monenlaisia kanavia ja kanavointeja

Kanavointeja löytyy joka puolelta: kirjoista, netistä, maksullisista palvelupuhelimista ja lukuisista hoidoista sekä kursseilta. On tärkeää opetella valtavan kanavointimäärän suodattaminen ja erottelu oman sisäisen johdatuksen kautta ja tunnustella, mikä osuus kanavoinnista on jollain tavoin vääristynyttä tai turhaa ja mikä todella puhuttelee oikeana ja ohjaavana. Peruskanavointia voi jokainen harjoittaa kuuntelemalla omaa sisäistä ohjaustaan ja sielutietoutta, joka ilmenee aavistuksina, unina, intuitiona, enteinä ja sydämen hiljaisena tietona sekä yhteytenä oppaisiin. Opit luottamaan omaan intuitioosi kuuntelemalla ja toimimalla sisäisen tietosi ja ohjauksesi mukaan, vaikka ääni olisi hiljainen sekä tunteenomainen viesti ja jäisi aluksi usein kovaäänisemmän egomielen taakse. 

Egomielen vastaanväittämät, pelot, kovaääniset torjunnat ja mielen myllerrykset myös menettävät merkitystään ja vähenevät yhteytesi parantuessa ja huomatessasi, että intuitiivinen ohjaus toimii ja vei sinua juuri oikeaan suuntaan ja alat voimaan tasapainoisemmin ja eheämmin. Egomieltä häviö taas harmittaa. Sen valta vähentyy ja se tuntee olemassaolonsa uhatuksi. Egomielen ääni voikin voimistua ja saada sinut moneen kertaan perääntymään intuitiosi kuuntelusta ja kuulostaa vähättelevältä ja tuomitsevalta. Kuitenkin sinun parhaaksesi on löytää yhteys katoamattomaan ja ikuiseen tietoon.  Nykyaikana kanavointia korostetaan osin liiankin kanssa ja ihmiset menevät joskus harhaan uskoessaan kanavoinneiksi henkilökohtaisia mielipiteitä, tunnemyrskyssä tai muuten egomielen ohjauksessa tuotettuja vääristyneitä asioita. Varsinkin silloin jos mainostetaan, että tämä on ainoa muuttumaton totuus, isoon ääneen kehutaan kanavoivansa tietoa, vaikka se on jollain tavoin negatiivista, erillisyyttä korostavaa tai toisia mielistelevää, mutta toisia sortavaa tai ilkkuvaa, on syytä olla tarkkaavainen. Miten tämä lisää ihmisten ykseyden tunnetta ja kaikkiallista toteutuvaa hyvää. Tosin sekin voi kasvattaa erottelukykyä, vaikka sitten pienen sivupolun kävelemisen kautta.





Mistä sitten tunnistaa yhteiseen hyvään pyrkivän kanavan?


Yhteiseen hyvään pyrkivän kanavan teksti on johdonmukaista ja kannustavaa. Todellisen kanavan ei tarvitse nostaa itseään muiden yläpuolelle, koska hän tietää, etää Luojamme edessä olemme kaikki samanarvoisia.

Rakkaus, myötätunto ja viisaus ohjaavat kanavan toimintaa. Hän pyrkii vahvistamaan jokaisen ihmisen omaa Luoja-yhteyttä. Kanava pystyy tiedostamaan, että ihmisillä on puutteita ja vajavuuksia, kuten hänessä itsessäänkin, mutta pohjimmiltaan ihminen on henkinen ja jumalainen olento. Nämä persoonan traumat tai ajatus- ja tunnelukot voivat kaventaa näkemyksiä tai vääristää kuvaa todellisuudesta, joskus jopa lamaannuttaa ihmisen tai saada hänet reagoimaan kummallisella tavalla, mutta kanava näkee reaktiivisuuden taakse.

Oikea valokanava voi lohduttaa ja ohjata kärsimyksessä, mutta hän ei aiheuta kärsimystä itse, vaan pyrkii poistamaan harhoja ja pelkoja. Nöyryys, mutta myös rohkeus ja pelottomuus ovat hänen henkinen haarniskansa.

Kohdatessaan epäoikeudenmukaisuutta, hän avaa sydämensä ja seisoo suorassa. Hänessä on sisäsyntyinen oikeudentunto ja hän ohjaa muita majakan tavoin. Hän puhuu totuudenkieltä ja totuuden itsensä tähden, ei hyötyäkseen muista. Hän tietää, että totuudellisuudella ja itsensä rehellisellä kohtaamisella, voi seisoa Luojan edessä ja eheytyä tunnistamaan todellisen Itsensä.

Valonkantajan seurassa tulee hyvä olla. Hän luo sopua ja yhdistää ihmisiä, kaikkialla missä kulkee, tuomalla energiansa ja olemalla, sitä mitä on. Hän voi olla eri mieltä, mutta antaa muiden ihmisten säilyttää myös omat näkemyskantansa. Pohjavire on positiivinen myös silloin, kun hän keskustelee asioista, joskus painokkaastikin ja eri näkökulmia esiin tuoden, mutta hän ei nimittele, alennu epäasiallisuuksiin, loukkaa tai uhkaile.

Hänen valonsa ja totuutensa voi nostaa esiin pimeyttä, torjuntaa ja pelkoja, mutta hän ei kavahda niitä, vaan katsoo ymmärryksen ja anteeksiannon silmin. Hän tiedostaa todellisen olemuksensa  ja näkee sen myös toisissa. Hän ymmärtää maan elämän oppien tärkeyden ja, että jokainen on matkalla – matkalla Jumalan kosmiseen sydämeen.






Milloin on haitallinen kanava tai väärään johtava kanava?

Haitallinen kanava on kyseessä, kun kanavalla on ongelmia henkisessä tasapainossa tai hänen tietään johtavat lähinnä egomielen tarpeet ja omaa etuaan tavoiteleva malli. Itsetutkiskelu ja itsensä ja tavoitteidensa laajempi ymmärtäminen on myös voinut jäädä puolitiehen, ja myötätuntoinen sydän on jäänyt avautumatta tai on avautunut vain hieman. Silloin hänellä ei ole todellista kosketusta ja ymmärrystä Itseensä. Kaukana keskuksestaan hän luo sekasortoa ja epätasapainoa. Hän voi olla jonkinasteisessa itsepetoksessa tai mielenterveysongelmissa kärsiä harhoista, joiden sävy on negatiivinen tai värittää totuutta haluamaansa suuntaan, jolloin omat luonteenpiirteet ja todelliset vaikuttimet halutaan nähdä hyvinä ja oikeutteuina ja vika sekä reaktioiden aiheuttajana muissa ihmisissä. Tuollainen ihminen ei ole vielä kohdannut itseään sellaisena kuin hän on ja hänen maailmansa on jatkuvassa kaaostilassa. Henkilö käyttääkin auliisti defenssejä, eikä halua herätä näkemään itseään ja omien toimiensa vaikutuksia muihin. Hänen on myös vaikea tuntea todellista empatiaa muita kohtaan, eikä hän kestä kritiikkiä, vaan alkeelliset puolustuskeinot kuten kieltäminen, torjunta, mitätöinti ja kaikkivoipaisuuskuvitelmat vääristävät kokemuksellista todellisuutta.

Hän voi kuvitella olevansa ainut oikea kanava ja korottaa itsensä muiden yläpuolelle. Ongelmallisia ovat varsinkin mielenterveydenhäiriöt, huumeet, lääkkeiden ja alkoholin sekakäyttö esimerkiksi. Nämä estävät totuudennäkemistä ja saavat aikaan aukkoja ja energiatukoksia auraan, jotka mahdollistavat alempien energioiden ja astraalitason häiriköiden käyttää henkilöä omiin tarkoitusperiinsä.

Astraalitason henget voivat naamioitua ”hyviksi” ja näin harhauttaa epätasapainoista kanavaa, joka uskoo kaiken kykenemättä huomaamaan asiaan liittyvää valhetta. Oppaista on aina syytä varmistaa tulevatko he valosta. Kiusallisetkin henget voivat tehdä palveluksia, jotta kanava pysyy yhteistyöhaluisena, leikkiin suostuvalta ja tilannetta suosiva epätasapaino - ja kaikkivoipaisuuskuvitelmat säilyisivät. Todellisuudessa negatiiviset voimat leikkivät mielen tasapainolla, eivätkä tarkoitukset palvele korkeampaa hyvää.

Kohdatessaan valoa vaara paljastumiseen on ilmeinen. Tällöin astraalitason häiriköt käyttävät kaikki konstit, joita voi käyttää ja valjastavat joukot yhteiseen hyökkäykseen. Sävy toiminnassa on silloin asiaton ja loukkaava, koska totuus nostaa esiin asioita, jotka eivät valoa kestä. Kritiikki yritetään nujertaa vaikenemalla, pakenemalla tai suoranaisiin henkilökohtaisuuksiin menevillä alhaisilla teoilla. Järkeviin selityksiin ei tumman viitan omaava kanava pysty tai tuntemaan syvmmin tekojensa vaikutuksia myötätuntoisesti.

Tällainen haitallinen kanava iskee niillä aseilla, jotka se parhaiten tuntee ja viestien ”rakkaudellinen” naamiointi ei enää toimi. Ryöppyävä viha rikkoo kuvitelman kuplan ja näin valaistuu astraalitason todellinen toiminta.

Pahinta negatiivisen tason toiminnassa on eristäytyminen, jolloin toimintaa peitellään ja kätketään julkisuudelta ja näin paljastuminen tapahtuu vasta, kun seurauksista on tuhoisia seurauksia. Tällaisen haitallisen kanavan uhrien toipuminen on pitkä prosessi ja vallankäyttö ehtinyt tehdä syviä haavoja.




Miten estää väärinkäyttö?                                                             

Tärkeintä on opetella katsomaan asioita järjen ja sydämen yhteystyössä. Olemalla avoin ja kyseenalaistamalla kaikki, mikä herättää ristiriitaisia tunteita, vihaa, katkeruutta ja joissa on vaativa tai negatiivinen sävy.

Jos et tunne tai näe kanavan annissa myötätuntoa, voit miettiä Jeesuksen tai Äiti Marian sydäntä. Toimisivatko he näin ja puhuuko sanoissa ja teoissa todella rakkaus-viisaus. Sanoisiko rakkaus toiselle, että olet valittu, jos teet näin tai toimit noin ja seuraavan vastaantulijan kohdalla toimittaisi manalaan ja uhkailisi Luojan suuttuvan, mikäli kyseenalaistat kanavan. Näin ei toimi rakkaus vaan valtaa ja epätasapainoisia energioita tavoittelevat negatiiviset voimat.

Kun sinä kutsut ja todella haluat rakkauden astuvan elämääsi, tiedostat, ettei sinne ole oikopolkuja. Asioita voi avautua kurssien tai kohtaamisten avulla, mutta itsetutkiskelua ei kukaan toinen voi tehdä puolestasi ja egomielen sekä sydämen välistä kamppailua. Kohtaamalla harhat, pelot sekä tunteen ja järjen liiton, astut lähemmäksi rakkautta. Rakastat itsesi ehjäksi ja tunnistat Jumalan sisälläsi – sen joka todella pohjimmiltasi olet. Silloin olet tullut kotiin. 




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Energiahoitoa, vyöhyketerapiaa ja rakkaudellista apua Sinulle! Varaa aikasi rakkaudesta elämääsi.

Hei pitkästä aikaa!

Tietoisuus ja sielu