Ykseys



Ykseys

Meillä on ihmisolemuksemme ja fyysisyyden rinnalla tietoinen sieluolemus, joka on ikuinen ja tuhoutumaton osa universaalia maailmankaikkeutta ja alkulähdettä. Kaikki muu maailmassa on muuttuvaa ja katoavaa - maine, omaisuus ja kunnia - jonka vuoksi materiaalista maailmaa kutsutaan ilmiömaailmaksi ja vaihtuvien roolien näytelmäksi.

Vaihtuvilla rooleilla on tarkoituksensa - näyttää elämän sävyt, monimuotoisuus ja kaikkea ohjaava rakkaudellinen tietoisuus, joka on myös ilmiömaailman dualismin ja elämän oppikoulun taustalla. Sovimme rooleista sieluperheemme ja näytelmään osallistuvien sielujen kanssa sekä tärkeimmistä tapahtumista ennen tänne tuloa eli elämän kulusta pääpiirteittäin ja isoista kriiseistä sekä tapahtumista. Vaikeiden kokemuksien takana on suuri rakkaus, koska näiden kokemuksien päämääränä on opettaa kärsimyksen ja myötätunnon kautta egomieltä luovuttamaan ohjausta sydämelle. Sydämessä on portti universaaliin rakkaus-viisaus tietoisuuteen ja korkeampaan toteutuvaan hyvään myötätunnossa ja elämän ymmärtämisessä.






Ykseys on rooleista ja ehdollistumista poisoppimista tai näytelmän roolien läpi näkemistä ja rakkaudellisen tietoisuuden ja sieluolemuksen tuntemista kaiken taustalla. Se on totuuden havannointia sellaisena kuin se on, ilman egomielen laskelmointia, tunnedraamaa tai erottelua ryhmäytymisen tai muun katoavan ilmiömaailman rakenteen kautta. Ykseyden oivalluksen jälkeen näkee maailman ja tapahtumat puhtaammin ilman suurta draamaa ja dualistista luokittelua ja huomaa egomielen pelkojen ja omahyväisten tarkoitusten olevan vain pintaa kaiken syvemmän viisauden taustalla.


Ykseyden ymmärrys ei siis rajoitu vain sanahelinän taustalle, vaan ihminen alkaa ilmentämään itseään aidosti ja totuudellisesti kaikkialla missä hän kulkee. Rooli ei ole enää omien etujen tai tarpeiden lähtökohta tai muiden ihmisten hyväksynnän tavoitteluun pyrkivä eikä keho ja mieli minuuden perimmäinen olemus, jota täytyy osata markkinoida ja tavoitella ryhmäytymistä samoin ajattelevien kanssa, vaan sen hetkisen kokemuksellisuuden (inkarnaation) viitekehys ja näkökulma. Kun alkaa ymmärtää ykseyttä aloittaa maailman palvelun uudelta tasolta, kuin vain omaa elämäänsä luotsaten eteenpäin ja haluten itselleen onnellisuutta ja menestyvyyttä. Maailmaa katsotaan sydäntietoisuuden silmin. Ykseyden ymmärtänyt ei pelkää kipua, eikä kärsimystä, koska hän ymmärtää, sen sydämen viisaus vaatii avautuakseen. Ihminen haluaa olla ja ymmärtää suuren suunnitelman merkityksen ja hakee yhteyttä hiljentyen korkeimman ohjaukseen säännöllisesti rukouksen, meditaation, läsnäolevan intuitiivisen ohjauksen ja elämisen sekä kysymyksien ja itsetutkiskelun kautta.




Jos olet tässä inkarnaatiossa yritysjohtaja, hoitaja, menestyvä uraihminen, siivooja, henkisen tiedon etsijä, syrjäytynyt tai suurperheen äiti, olet edellisessä elämässä voinut olla pultsari, hallitsija, maanviljelijä, munkki tai nunna, kerjäläinen, henkinen opettaja tai vaikka sotilas. Tarvitsemme näkökulmia näiden erilaisten elämien kautta, jotta oleellinen, pyhä ja muuttumaton selkeytyisi harhan (mayan) eli ilmiömaailman takana. Ihminen alkaa tunnistaa taustalla olevan ikuisen hengen ja sielun, josta on lähtöisin ja johon hän palaa eletyn elämän jälkeen. Eletyistä elämistä tulee sielun viisautta ja kokemukset tallentuvat myös universaaliin tietopankkiin (akaashisiin aikakirjoihin). Siksi elämällä on merkitystä myös sielun rakkaus-viisaus ymmärryksen muotoutumisena, sieluperheen kehityksen luotsaajana ja yksilön sielun värähteen ja energioiden (tietoisuuden) kehittymisessä.

Eheyttä ei saavuteta hetkessä. Esimerkiksi kurssilta voit saada rakennuspalikoita ja teoriatietoa pohjalle, mutta oppiminen ja syvällinen ymmärrys jatkuu elämällä, itsetutkiskelulla ja haastamalla itsensä pois mukavuusalueiltaan ja ehdollistuneista ajatus- ja tunnerakennelmista. Kursseja ei siis välttämättä tarvita, jos ei halua ruokkia egomieltä ostetulla samanhenkisyydellä ja ehdollistetulla kuvitellulla ykseydentunteella, joka nopeasti vaihtuu torjuntaan, inhoon tai puolustautumiseen poikkipuolisen mielipiteen edessä tai etuuksien ja mielipiteiden ollessa ristiriidassa. Tällöin eheys ja hyväksyvyys on vain mielen tuote ja näin ollen harhainen kuva.






Usein pakonomainen tarve uskotella olevansa  henkisyyden ja ykseyden  ymmärtänyt, on myös psykologinen defenssi torjua epämiellyttävää todellisuutta ja kätkeä piirteitä itsestään, joita ei halua nähdä. Hyväksyvyys jää silloin uuden "henkisen ihmisen" pakonomaisen roolinnoudattamisen tasolle eikä syvällistä oivaltamista ole tapahtunut. Pienikin sysäys saattaa paljastaa pintahenkisyyden ja ihmisen tekopyhyyden. Eheys siis saavutetaan vain vaativan itsetutkiskelun keinoin ja olemalla kipeän ja armottoman rehellinen taustalla oleville egomielen vaikuttimille ja uskaltaen ilmentää itseään totuudellisesti (myös kanssaihmisille), eikä vaihtuvien roolien taakse piiloutuen tai laskelmoivasti punniten, kenelle kannattaa kumartaa ja kenelle mahdollisesti samaan aikaan kääntää selkänsä. Todellinen eheys ja totuudellisuus kestävät tarkastelun ja kyseenalaistamisen, eikä se naamioidu valheen verkkoon ajaen omaa etuaan. Voikin miettiä tarvitseeko maksaa kursseista, jos pikareittiä ei ykseyden ymmärtämiselle ole.






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Energiahoitoa, vyöhyketerapiaa ja rakkaudellista apua Sinulle! Varaa aikasi rakkaudesta elämääsi.

Hei pitkästä aikaa!

Tietoisuus ja sielu